Toporu.

Modalitati de obtinere a unui loc de munca in strainatate prin intermediul retelei Eures

Modalitati de obtinere a unui loc de munca in strainatate prin intermediul retelei Eures

Eures reprezinta o retea de cooperare intre serviciile publice de ocupare europene si a fost creata pentru facilitarea liberei circulatii a lucratorilor in cadrul Spatiului European si Elvetia. Parteneri ai serviciilor publice de ocuparedin cadrul acestei retele sunt sindicatele, organizatiile patronale si alti factori implicati in piata muncii. Reteaua este coordonata de Comisia Europeana.

Principalele obiective ale Eures sunt: sa informeze, sa indrume si sa furnizeze sfaturi potentialilor lucratori mobili cu privire la oportunitatile de a lucra in UE/SEE ca si despre conditiile de munca si de viata din spatiul european; sa ajute angajatorii sa recruteze lucratori din alte tari ale SEE si sa ofere sfaturi si indrumare lucratorilor si angajatilor din regiunile transfontaliere.
Solicitantii de locuri de munca pot aplica direct pentru un post sau se pot adresa consilierului Eures din cadrul AJOFM Giurgiu pentru inscriere in baza de date a ANOFM, urmand ca identificarea posturilor si trimiterea datelor catre angajator sa fie facuta de consilier. Decizia de angajare a lucratorului roman este facuta numai de angajatorul european, care poate solicita si alte documente sau un interviu telefonic cu cautatorul de loc de munca.

Alte stiri

adauga si tu
Modalitati de obtinere a unui loc de munca in strainatate prin intermediul retelei EuresModalitati de obtinere a unui loc de munca in strainatate prin intermediul retelei Eures

Eures reprezinta o retea de cooperare intre serviciile publice de ocupare europene si a fost... citeste mai mult

Dinamo Bucuresti - FC Barcelona 0-2 (0-1)Dinamo Bucuresti - FC Barcelona 0-2 (0-1)

In direct pe Realitatea TV si Digi Sport 1, Dinamo Bucuresti a pierdut partida amicala sustinuta,... citeste mai mult

Minor de 5 ani accidentat pe strazile comunei ToporuMinor de 5 ani accidentat pe strazile comunei Toporu

Duminica 3 iunie, orele 18.45, pe Drumul Judetean 506A, pe raza localitatii noastre, Ionel B (28... citeste mai mult

Cursuri si sesiuni de trading pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale subventionate integralCursuri si sesiuni de trading pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale subventionate integral

Trei societaticomerciale: SC ALP Grup SRL, SC Impresior SRL si SC Overall Solutions and... citeste mai mult

toate stirile
ToporuIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Toporu

Trimite pe mail acum!
Nu exista comentarii postate de utilizatori.